Rólunk


A Széfbank Közép-Európában egyedülálló, exkluzív értékmegőrző szolgáltatást nyújt Budapest belvárosában, mely bárki – gazdasági társaságok, magánszemélyek, szervezetek, egyesületek – számára egyránt elérhető. Páncéltermeinkben bérelhet széfrekeszt ékszerek, készpénz, dokumentumok, elektronikus adathordozók, vagy egyéb értéktárgyak elhelyezésére, illetve páncélszekrényt a műtárgyak, szobrok, festmények elhelyezésére, biztonságos megőrzésére.

Szolgáltatásunk alapelve a diszkréció. A zárt láncú biometrikus beléptető rendszer 100%-os pontossággal azonosítja ügyfeleinket, ezért szerződött partnereinknek a széftermekbe való belépéshez már nem szükséges személyüket felfedni, igazolványukat bemutatni, vagy egyéb személyes adatukat megadni.

Biztonság


Az Ön értékeinek biztonsága érdekében munkatársaink és vezetőink sem tudnak nyitvatartási időn túl belépni a létesitmény területére. A védett térbe való lejutáshoz az Ön biometrikus azonosításán kivűl további minimum négy személy engedélye szükséges.

Munkatársaink csak az Ön jelenlétében tudnak belépni a páncelterembe, mivel a folyamatos aktív riasztás feloldásához az Ön biometrikus engedélye szükséges. A létesítmény teljes területét 24 órás élőképes távfelügyelet őrzi.

Diszkréció


Ügyfeleink érdekében csak a szerződésben és biometrikusan is rögzített meghatalmazottak férhetnek az értéktárolókhoz, ezen felül nem áll módunkban meghatalmazást elfogadni és azzal az értéktárolóhoz hozzáférést engedni. Természetesen biztosított Ügyfeleink számára a szerződésmódosításának lehetősége, az érintettek egyidejű személyes megjelenésével, jelenlétével.

A normál működési rendben szerződött partnereinknek széftermekbe történő belépéshez már nem szükséges a technikai személyzetnek személyüket felfedni, igazolványukat bemutatni, egyéb személyes adatukat megadni.